Optimizacija za tražilice

SEO optimizacija

budite pronađeni na Google
Veći doseg, više kupaca i prodaje zahvaljujući učinkovitoj optimizaciji za tražilice

SEO ili optimizacija za tražilice je vrlo važan aspekt svake web stranice. Cilj SEO-a je poboljšati poziciju Vaše web stranice u rezultatima tražilice poput Google i Bing i tako povećati vidljivost kod potencijalnih kupaca.

Ima puno razloga zašto je optimizacija za tražilice važna za Vaš uspjeh. SEO pomaže u povećanju organičkog prometa. To znači, umjesto da korisnici dolaze na Vašu web stranicu putem plaćenih oglasa (npr. kroz Google Ads oglašavanje), oni posjete Vašu web stranicu zato što su je pronašli u rezultatima tokom pretraživanja. Uz to SEO Vam može pomoći u jačanju Vašeg brenda i povećanju povjerenja korisnika. Kada je Vaša web stranica među prvima u Google rezultatima, korisnici će je vidjeti kao pouzdani izvor informacija ili proizvoda.
Optimizacija za tražilice (SEO) je dakle ključna stavka za uspjeh Vašeg online poslovanja i treba je uzeti u obzir već kod izrade web stranice.

Doseg

Povećavanje vidljivosti

Povećanje prodaje

SEO povećava Vašu prodaju

Mjerenje uspjeha

SEO uspjeh je mjerljiv

Konkurentnost

Prestignite Vašu konkurenciju

mi volimo seo

Samo kada istinski obožavate SEO i bavite se SEO temama s osmijehom na licu, sa lakoćom možete postići dobre rezultate.

Mi volimo SEO
SEO je naša strast. Mi smo SEO stručnjaci srcem i dušom, ali i razumom.
optimizacija za tražilice

Trial, error and success. SEO je stalan proces. Iz iskustva i stalne obuke znamo što je važno u optimizaciji za tražilice.

SEO iskustvo
Kao SEO stručnjaci imamo iskustvo s brojnim projektima i klijentima raznih industrija.
international seo

Kao izvorni govornici njemačkog i dobrim znanjem engleskog, podržavamo Vas u širenju poslovanja na međunarodno tržište.

International SEO
Bavimo se međunarodnom optimizacijom za tražilice, s fokusom na njemački i engleski.
Važne SEO mjere i usluge
Što sve obuhvaća optimizacija
za tražilice i što je bitno?
SEO audit

SEO audit je analiza i ocjena postojeće web stranice tako da bi se utvrdile postojeće greške i nedostaci u optimizaciji.

Analiza ključnih riječi je istraživanje i odabir relevantnih pojmova i riječi koji Vaši kupci koriste u pretraživanju tražilica.

SEO plan

SEO plan je detaljan koncept strategije i aktivnosti koje se provode kako bi se poboljšala online vidljivost Vaše web stranice.

Onpage SEO

Onpage SEO obuhvaća sve SEO mjere koje se provode na samoj web stranici kako bi se poboljšalo rangiranje u rezultatima tražilica.

Offpage SEO

Offpage SEO obuhvaća sve SEO mjere izvan same web stranice, najviše izgradnje kvalitetnih povratnih veza (back linkova).

SEO sadržaj

SEO tekst je sadržaj koji je optimiran za određene ključne riječi i namijenjen poboljšanju vidljivosti  i privlaćenjem kupaca.

01

TRENUTNO STANjEANALIZA

Analiziramo trenutno stanje Vaše web stranice i poslovanja, Vaše pozicije na Google i profil povratnih veza (back link profil). Nakon toga slijedi zajedničko određivanje SEO ciljeva kao i definicija Vaše ciljane publike.

02

ISTRAŽIVANjE POJMA KOJI KUPCI TRAŽEANALIZA KLJUČNIH RIJEČI

Istraživanje ključnih riječi je bitno i presudno za SEO, s njim uspijeh optimizacije za tražilice stoji ili pada. Provodimo intenzivnu analizu ključnih riječi i analizu konkurencije te pronalazimo ključne riječi koje Vaši potencijalni kupci traže.

03

SEO PLAN I KONCEPTSEO STRATEGIJA

Na temelju analize Vaše trenutne situacije i poslovnog cilja, istraživanja ključnih riječi i analize Vaše konkurencije, razvijamo ciljanu SEO strategiju s učinkovitim planom mjera optimizacije za tražilice, usmjeren na Vašu ciljnu skupinu.

04

PROVEDBA MJERA I MJERENjE USPJEHAIMPLEMENTACIJA MJERA

S marketinškim alatima provodomi i implementiramo naše preporučene mjere za optimizacija za tražilice i nakon određenog vremena provjeravamo njihovu uspješnost i učinkovitost. Po potrebi prilagođavamo SEO mjere.

Ma šprehamo ga ka´ materini! Šalu na stranu.
Mi smo izvorni govornici njemačkog i kao SEO stručnjaci Vaš idealan partner za SEO.
Optimizacija za tražilice na njemačkom
Specijalist za SEO optimizaciju za njemačko govorno područje

Ako želite ciljati njemačku publiku, važno je izraditi web stranicu ili optimirati postojeću web stranicu za tražilice na njemački. Njemačka publika će vjerojatno tražiti informacije na njemačkom jeziku, stoga je važno osigurati da Vaša stranica bude vidljiva u relevantnim pretragama.

  • Korištenje ključnih riječi na njemačkom jeziku pomoći će Vam da se bolje pozicionirate na tražilicama za relevantne upite.
  • Razumijevanje njemačkog jezika i kulture pomoći će Vam bolje razumijete potrebe i želje Vaše ciljne publike.
  • Korištenje pravih riječi i fraza može biti ključno u stvaranju pozitivnog dojma i uspostavljanju povjerenja s kupcima.
  • Ako ciljate publiku iz D-A-CH područja, važno je razumjeti njihov jezik i kulturu te primijeniti SEO strategiju na njemačkom jeziku kako bi Vaša web stranica bila vidljiva i relevantna za njihove pretrage.
  • Njemački potrošači su vrlo specifični u pogledu sadržaja koji žele vidjeti na web stranicama koje posjećuju. Ako Vaš sadržaj nije prilagođen njihovim potrebama i jeziku, vjerojatno će se okrenuti Vašim konkurentima koji im nude bolje iskustvo. Osim toga, Google će rangirati Vašu web stranicu niže ako sadržaj nije na njemačkom jeziku, jer nije relevantan za njihove korisnike.
Započnimo SEO projekt zajedno
Ispunite obrazac.
Odgovaramo u roku 24 sata.

    Slažem se da se moji podaci iz obrasca za kontakt prikupljaju i obrađuju kako bi se odgovorilo na moj zahtjev.

    Često postavljena pitanja u vezi optimizacije za tražilice