Poslovno savjetovanje u marketingu

Savjetovanje za digitalni marketing

Online Marketing Consulting
Iskoristite na┼íe iskustvo i stru─Źnost u digitalnom marketingu

Kao stru─Źnjaci u digitalnom marketingu savjetujemo Vas kako pobolj┼íati Va┼íe poslovanje putem interneta. Pomo─çi ─çemo Vam u razumijevanju kako se mo┼żete bolje povezati sa svojim kupcima i ciljnom skupinom putem digitalnih kanala i kako izgraditi bolju online prisutnost Va┼íeg brenda. Razvijamo digitalnu strategiju i marketin┼íki plan za postizanje Va┼íih poslovnih ciljeva, usmjeren na holisti─Źki pristup.
S na┼íim znanjem i iskustvom smo savr┼íeni savjetnici i partner ako se ┼żelite me─Ĺunarodno pozicionirati i npr. pro┼íiriti poslovanje na tr┼żi┼íte njema─Źkog govornog podru─Źja i obratiti se njema─Źkoj ciljnoj skupini.

Besplatna prva konzultacija
(max. 30 min.)

Dugogodišnje znanje i iskustvo u digitalnom marketingu

Iskrena komunikacija bez la┼żnih obe─çanja

Transparentan rad i a┼żurna komunikacija

Savjetovanje o odabiru odgovaraju─çih online marketing kanala

Nudimo savjetovanje za odabir naju─Źinkovitijih online marketing kanala za Va┼íe poslovanje. Kao stru─Źnjaci i savjetnici za digitalni marketing pomo─çi ─çemo Vam prona─çi najbolje strategije koje ─çe Vam pomo─çi da dosegnete Va┼íu ciljanu publiku i pove─çate Va┼íu online prisutnost i prodaju.

Analiza i razvoj online marketinške strategije

Analiziramo postoje─çu online marketing strategiju te je prilago─Ĺujemo kako bi se pobolj┼íala Va┼ía vidljivost. Tako─Ĺer razvijamo strategiju za novoosnovana poduze─ça od samog po─Źetka. Kao online marketing stru─Źnjaci provodimo detaljnu analizu tr┼żi┼íta i konkurencije te razvijamo strategiju za digitalni marketing koja uklju─Źuju dru┼ítvene medije, SEO optimizaciju, ogla┼íavanje na tra┼żilicama, content marketing i drugo.

Savjetovanje o optimizaciji za tra┼żilice i ogla┼íavanju na Google i dru┼ítvenim mre┼żama

U sklopu na┼íeg savjetovanja razvijamo u─Źinkovitu SEO strategiju te strategiju ogla┼íavanja na tra┼żilici i dru┼ítvenim mre┼żama. Na┼í cilj je pomo─çi Vam da pobolj┼íate Va┼íu vidljivost na internetu i privu─Źete ciljnu publiku kroz strategije prilago─Ĺene Va┼íim poslovnim potrebama i ciljevima.

Prednosti poslovnog savjetovanja
Koje su prednosti online marketinškog savjetovanja i razvoja strategije?
Štednja na pogreškama

Savjetovanje stru─Źnjaka mo┼że pomo─çi u izbjegavanju pogre┼íaka i propu┼ítanja koja mogu dovesti do skupih tro┼íkova u─Źenja na vlastitim gre┼íkama.

Iskustvo i tehni─Źka stru─Źnost

Online marketing savjetnici imaju obilno iskustvo i stru─Źno znanje u podru─Źju digitalnog marketinga kao i znanje o najnovijim marketing alatima i tehnologijama.

Novi poticaji i ideje

Vlastiti zaposlenici ─Źesto mogu biti slijepi za nedostatke u poslovanju. Neovisni i objektivni savjetnici za digitalni marketing mogu dati nove ideje i poticaje.

Usmjerenost na ciljeve

Poslovni savjetnici mogu pomo─çi u postavljanju jasno definiranih ciljeva i njihovom postizanju.

Smanjenje nepotrebnog dosega

S u─Źinkovitom i ciljano usmjereno┼í─çu online marketin┼íke strategije izbjegavate nepotreban doseg i rasip.

Mjerljivi rezultati

Savjetnici mogu pru┼żiti mjerljive rezultate kako bi se izmjerio i procijenio uspjeh Va┼íe marketin┼íke strategije.

Razvijmo zajedno Va┼íu online marketin┼íku strategijuZATRA┼ŻITE PONUDU

01

PREGLED KONKURENCIJE I CILJNE PUBLIKEANALIZA

Na temelju Va┼íih podataka i informacija analiziramo Va┼íe trenutno stanje, konkurenciju i ciljnu publiku kako bismo dobili uvid u tr┼żi┼íte i stvorili strategiju za digitalni marketing koja ─çe Vas razlikovati od drugih poduze─ça u Va┼íem segmentu.

02

IZRADA MARKETINŠKE STRATEGIJERAZVOJ STRATEGIJE

Izra─Ĺujemo u─Źinkovitu online marketin┼íku strategiju s konkretnim akcijskim planovima koja ─çe Vam pomo─çi ostvariti Va┼íe prethodne definirane marketin┼íke ciljeve i pobolj┼íati online prisutnost Va┼íeg brenda i pove─çanje prodaje.

03

IZVOĐENJE MARKETINŠKIH AKTIVNOSTIIMPLEMENTACIJA

Kreiramo marketin┼íku kampanju za stvarivanje ciljeva postavljenih u strategiji. Sa prikladnim alatima Vas podr┼żavamo u izvo─Ĺenju na┼íih planiranih marketin┼íkih aktivnosti kako biste privukli nove klijente i pove─çali prodaju.

04

ANALIZA I PRA─ćENJE REZULTATAMONITORING

Nakon odre─Ĺenog vremena pratimo i analiziramo Va┼íu kampanju i marketin┼íke akcije kako bismo dobili uvid u njihovu uspje┼ínost i u─Źinkovitost te ih po potrebi prilagodili za bolje rezultate.

Često postavljena pitanja u vezi marketinškog savjetovanja
Zapo─Źnimo SEO projekt zajedno
Ispunite obrazac.
Odgovaramo u roku 24 sata.

    Sla┼żem se da se moji podaci iz obrasca za kontakt prikupljaju i obra─Ĺuju kako bi se odgovorilo na moj zahtjev.